sebastiannorberg.blogg.se

2013-11-19
17:47:00

bloggande

 
Här kommer ni kunna följa mig och mina idrottsliga framgångar i den idrott jag befinner mig i just nu, triathlon. Som många vet har jag nu lämnat min tidigare karriär som motocross-åkare helt. Under de åren jag bedrev den verksamheten fick jag ihop massvis med erfarenhet som jag nu kan ta med mig in i min nya idrott. En idrott som är ny, fräsch och som ständigt förnyas. Samt väldigt lätt att träna. Där viljan och den mänskliga potentialen står i fokus. Inte ekonomiska resurser.

Satsningen jag drar igång just nu sträcker sig över flera år och de stora målen kommer jag hålla för mig själv men till 2014 är det svenskacupen och SM på sprintdistans och den olympiska distansen som gäller. Därefter är tanken att ge mig ut i Europa och tävla.

Just nu befinner jag mig i andra månaden av min grundträningsperiod som kommer sträcka sig fram till slutet av februari. störst fokus riktas just nu mot min simträning som ligger på ca 6 pass i veckan. totalt upp emot 20 km/vecka. Springer ungfär lika mycket då benen strejkat lite efter den långa vilan de fått pga en långsam comeback från en stressfraktur för 3 mån sedan.

Om drygt 3 veckor sitter jag på ett plan ner till Australien för att vara där under nästan 2 månader och lära mig träna och leva som ett triathlonproffs.(kommer leka att jag är de)
Resan gör jag helt på egen hand och går ett med min personliga utveckling. Andra bieffekter jag hoppas få ut av resan är att få en brunare hud, nya vänner samt bättra på min bristfälliga engelska.
 
Vill samtidigt ägna ett stort tack till alla som hjälpt mig under mina cross-år ni vet vilka ni är!!